Datum od | 25.04.2020 / 19:00 |
Datum do | 25.04.2020 / 20:00 |
Celodenní | Ne |
Pro studenty | Ne |
Pro veřejnost | Ne |
Jen pro zvané | Ne |
Série videí, která vás vtáhne do děje poutavým povídám o autorce kuchařky z místního prostředí – šlechtičně Eleonoře Lichnovské – a zavede do nepřístupných prostor zámku Raduň a Hradec nad Moravicí. A hlavně vám předvedou tvorbu jednotlivých pokrmů, ať můžete vařit s námi * Jaké bude menu? Těšit se můžete na chřest, jarní bylinkovou polévku, telecí maso a samozřejmě nemůže chybět ani dezert! * K dobrému jídlu bezesporu patří také skvělé víno, i o tom si budeme povídat, s kým jiným než s Vaškem Müllerem. * Lahůdkou bude pak moderní gastro výzva. Jak si asi s historickými recepty poradí Petr Baier, jehož foodart znáte pod značkou Fully Belly? Sledujte naši událost, poradíme vám, jaké suroviny si máte připravit, ať si akci užijete všemi smysly!
Program připravujeme ve spolupráci se Slezskou univerzitou, paní profesorkou Irenou Korbelářovou a docentem Petrem Kozákem.
Sledujte video na FB události.
ÚHV zve do Sálu Purkmistrů na akci, kterou moderuje Mgr. Hana Komárková.
ÚHV zve na zajímavou akci v Krnově.
Všechny do informatiky a robotiky zapálené studenty středních škol zveme k účasti v 10. ročníku soutěže Opavský Robocup. I letos se soutěží o…
Ústav archeologie pořádá pro své studenty workshop.
ÚBK srdečně zve na závěrečné vystoupení kurzu Umělecký přednes. Pod vedením pedagogů Jany Cindlerové a Jakuba Chrobáka si studenti připravili…
ÚFTaRT zve na vernisáž výstavy do Galerie Huerova 4.
Zveme všechny na 11. ročník mezinárodního studentského filmového festivalu Opavský páv.
ÚHV zve studenty na workshop vedený zkušeným restaurátorem ze Slezského zemského muzea.